Powered by Intel®
Deadfox

Deadfox

Pierce

Pierce

A KÜZDELEM

A második menet

Megszülettek a bajnokok!

A második foruló lezárult, a bajnokok elnyerték dicső címüket!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen a három remek összecsapáson. A címvédő meccs, a nagy visszatérés és az elmék csatája is remek hangulatban zajlott. Ez nagyban köszönhető Nektek, a közösség tagjainak és persze a streamerek eltökélt győzni akarásának!
Óriási szurkolások, szoros helyzetek, izgalmas fordulatok és rengetem humor - ezt hozta az Intel és Omen által életre hívott virtuális küzdelem! 

 
A fordulók visszanézhetőek:

AK vs. CUCU - A címvédő meccs (KATTINTS IDE)
Pierce vs. Deadfox - A nagy visszatérés (KATTINTS IDE)
Deadfox Vs Tanár Úr - Az elmék csatája (KATTINTS IDE)

Köszönjük, hogy részt vettetek és szurkoltatok a küzdelem második felvonásában!
Hamarosan jelentkezünk ;)

AK
Deadfox

A higgadt, a profi, a pontos, a mesterlövész. Sokan így jellemzik a hazai CS:GO egyik kiemelt sztárját, Deadfoxot, akit közben a Batman, a Die Hard és a Terminátor filmek főhőseként is felkértek. Ő nemet mondott, hogy itt lehessen és ringbe szálljon a bajnoki övért.   

Játék adatvédelmi nyilatkozata

Segíts Deadfox-nak! Szavazatoddal befolyásolhatod, hogy mivel nehezítsük a nehézsúlyú Pierce játékát a második fordulóban!

A kiválasztott elemek közül jelölj meg kedvedre hármat. A legnépszerűbb nehezítéseket a meccs alatt Pierce-nek kötelező lesz alkalmaznia. 

Szólj bele Te is a küzdelem alakulásába szavazatoddal!
Pierce

A nehézsúlyú kategória uralkodója bosszúra vágyik, hiszen AK már egyszer túljárt az eszén így lemaradt a bajnoki övről. Ne tévesszen meg a barátságos külső, hiszen félelmetes harci órításai mellé fantasztikus játéktudás is társul. A legendák úgy tartják, hogy a vereségét követően druida szerzetesek közé vonult és speciális módszerüket alkalmazva építette fel a "tökéletes stratégiát".  

Játék adatvédelmi nyilatkozata
CUCU

Segíts Pierce-nek! Szavazatoddal befolyásolhatod, hogy mivel nehezítsük a könyörtelen Deadfox játékát a második fordulóban!

A kiválasztott elemek közül jelölj meg kedvedre hármat. A legnépszerűbb nehezítéseket a meccs alatt Deadfox-nak kötelező lesz alkalmaznia.

Szólj bele Te is a küzdelem alakulásába szavazatoddal!

Következő adás

Az második adás két komoly játékos küzdelmét hozza, hiszen Pierce immáron rutinos versenyzőként fogadja a CS:GO major versenyeket is megjárt Deadfoxot. Hangolódj rá Te is!

Kezdés időpontja: 07.04 (Szombat) - 17:30
A következő linkeken követheted:

 

Szeretnél Te is részese lenni a küzdelemnek? Jelentkezz a következő fordulóra! 

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük számotokra a fontos kérdéseket, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzetek.
(A lista folyamatosan frissül)

 • Vissza tudom nézni a meccseket?
  • Természetesen! Ehhez adunk egy kis segítséget is:
   AK vs. CUCU - A címvédő meccs (KATTINTS IDE)
   Pierce vs. Deadfox - A nagy visszatérés (KATTINTS IDE)
   Deadfox Vs Tanár Úr - Az elmék csatája (KATTINTS IDE)
 • Meddig lehet nevezni?
  • Három fordulót is tartogat számotokra "A második menet". A nevezés a következők szerint alakul: 
   06.17 - 06.22 - League of Legends a választott játék; Ha szerencsés vagy Cucu és AK küzdelmében vehetsz részt az általad választott oldalt erősítve. 
   06.23 - 06.29 - Valorant a választott játék; Ha szerencsés vagy Deadfox és Pierce küzdelmében vehetsz részt az általad választott oldalt erősítve. 
   06.29 - 07.06 - Call of Duty: Warzone a választott játék; Ha szerencsés vagy Tanár Úr és FéregTV Csabi küzdelmében vehetsz részt az általad választott oldalt erősítve.
 • Mindkét véleményvezért szeretem, most mitévő legyek?
  • Eljött az idő, hogy válassz. Csak egy oldalt választhatsz, így teljes energiáddal egy fele koncentrálhatsz :)
   Kérjük vedd figyelembe, hogy a fair play szabályait itt is érvényesítjük! Amennyiben csak azért neveznél valamelyik oldalhoz, hogy azt hátráltasd úgy saját és mások élményét rontanád el. Ennek felismerése esetén a szervező értesítés nélkül lecserélhet egy másik játékosra.
 • Hol követhetem az aktuális küzdelmeket?
  • A közvetítés mindig a kihívó és kihívottja általános csatornáján lesz látható. 
 • Teljesen új csapattal tuti esélytelen lesz például Pierce.
  • A játékosok és kiválasztott csapatuk három meccsel készülnek egy gyakorló napon, amit követhetsz majd a csatornáikon. Szoríts nekik, hogy jól sikerüljön a felkészülés! 
   Előzetesen lehetősége van a nézőknek szavazni különböző nehezítésekre, amiket a meccs során alkalmaznia kell adott véleményvezérnek és csapatának. Ezzel jelentősen fordulhat a kocka így a jó taktikai érzék elengedhetetlen.
 • Hol követhetem az aktuális küzdelmeket?
  • Az Esport Universum munkatársa fel fog keresni, hogy időpontokat egyeztessen veled.
 • Ha bekerültem a csapatba és játszani fogok a küzdelem napján, akkor utaznom kell valahova?
  • Nem szükséges. A csapat egy kijelölt kommunikációs programon keresztül beszélget és csak maguk a véleményvezérek lesznek egy külön studióban. Kihívó és kihívott egymással szemben.
 • Lesz felkészülési időszak a nagy meccs előtt?
  • Igen, természetesen! Adott streamer csapata 3 napot fog tervezetten tréningezni. Ezeket élő adásban követhetitek majd az általános csatornáikon.
 • Kérdésem lenne, valamit nem értek.
  • Ebben az esetben kérlek a lap alján található elérhetőségek egyikén jelezd nekünk problémád és amenniyben módunkban áll, segítünk.
 • Hogyan vehetek részt a kvíz játékban?
  • Résztvevők és játék menete:

   • A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki rendelkezik magyar lakcímkártyával és Magyarországon él, rendelkezik magyar adószámmal, és betöltötte a 14. életévét. A 18. életévüket be nem töltött nevezőknek, szülői felügyelet gyakorlójának a hozzájárulása szükséges, hogy részt vehessenek a nyereményjátékban.
   • A játékban való részvétel online történik név, becenév (nick) név, és email cím megadásával. Ha nézed bármelyik influencer csatornáján az adást, automatikusan látni fogod majd a kvíz linkjét. Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, be kell írnod a szükséges adataidat. A kérdések végeztével az nyer, aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb kérdésre helyesen tudta a választ. Ha nyertél, kollégánk fel fogja venni veled a kapcsolatot emailen keresztül.